Retour / Garantie

Verfspuit.be heeft service hoog in het vaandel staan. Wij gaan daarom constructief en eerlijk met u om. Heeft u een probleem, dan gaan wij proberen dit op te lossen. Wij gaan daarnaast ook zeer goed met onze leveranciers om, ook dit heeft voor u grote voordelen. Zo kunnen wij u in veel gevallen adequater helpen bij het oplossen van een probleem. Of snel de nodige technische zaken voor u uitzoeken, ten einde een passende oplossing te bieden!

Samengevat

  • Gratis retourneren
  • Niet zeker over uw aankoop? Stuur het ongebruikte product binnen 30 dagen retour
  • Schade bij de levering? Neem contact met ons op, wij regelen een oplossing
  • Wij proberen u altijd z.s.m. weer op gang te helpen
  • Producten met fabricagefouten, worden vervangen
  • Recht op 2 jaar garantie: als u uw product gebruikt, zoals en waarvoor, het bedoeld is
  • Reparaties onder garantie zijn gratis en mogen maximaal 2 weken in beslag nemen
  • Bekijk de tips en uitleg bij storingen, voor een directe oplossing
  • Wij bieden in alle gevallen een oplossing, no-nonsense!

 

30 dagen bedenktijd

Één van de zaken die we u graag bieden is tijd om nog even na te denken, ook als u het product al in bezit heeft. Stel dat u toch niet overtuigd bent van het product? Of u heeft een, voor u, handigere oplossing gevonden? Misschien heeft u zich door een andere reden bedacht? Geen probleem, u kunt het pakket naar ons terug sturen! U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Retour aanvragen »

Product ruilen

Heeft u bij ons een beter geschikt product gevonden dan het artikel dat u ontvangen heeft, dan heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om dit product om te ruilen. Het verschil in orderbedrag wordt teruggestort of dient bijbetaald te worden. Als wij dit pakket in originele en ongebruikte staat ontvangen, ruilen we dit product direct om.

Retour aanvragen »

Beschadigde producten

Heeft u een artikel beschadigd ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen, om u het product zo snel mogelijk in gebruik te laten nemen. Het kan zijn dat we u een vervangend onderdeel sturen of misschien een vervangend toestel. We zijn er vooral op uit, om u, uw werk / klus / hobby te kunnen laten uitvoeren.

Storing

U heeft standaard 2 jaar garantie op alle producten die wij verkopen. Heeft u een product ontvangen wat niet aan de norm voldoet? Indien er zich een storing met het product voordoet binnen 2 jaar na de aankoop / levering, dan kunnen we een garantieprocedure starten. Dit houdt in dat u de storing bij ons kunt aanmelden, via het garantieformulier. U opent dit formulier onder aan deze pagina.

Indien er zich onverhoopt storingen voordoen, dan kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen wij op afstand al iets voor u betekenen. In sommige gevallen vragen we u het product terug te sturen, zodat hiernaar gekeken kan worden.
Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de fabrikant. Reparatie duurt maximaal 2 weken.
Na reparatie wordt het product terug naar u opgestuurd. Wij houden u hierover op de hoogte.

Oplossing

Normaal gesproken kunnen wij het probleem voor u oplossen, zodat u gebruik kunt blijven maken van het product. In principe wordt het product gerepareerd, of krijgt u van ons een vervangend toestel. Het product dient altijd op een normale manier te zijn gebruikt (zoals de gebruiksaanwijzing vermeld) en waarvoor het is bedoeld. In dit geval worden retouren, gecontroleerd, gerepareerd en goed getest, aan u verzonden.

Retouren waar verkeerd gebruik, slecht onderhoud, of misbruik wordt geconstateerd, worden altijd met u overlegd. Mede om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurd. Ook in deze gevallen kunt u van ons een eerlijk voorstel verwachten, om zo snel mogelijk verder te kunnen. Overigens wordt eerlijkheid beloond in deze gevallen.

Snelste weg naar een oplossing?

Veel van de storingen kunnen op afstand worden opgelost. Wij hebben daarom veel tijd en moeite gestoken in het schrijven oplossingen. Dit is altijd de makkelijkste, maar ook de snelste oplossing die er is.

Mogelijk voorkomende problemen

Heeft u het probleem nog niet kunnen verhelpen?

Het kan zijn dat er een technisch defect is opgetreden. Indien u binnen de garantietermijn zit, heeft u recht op een vervangend toestel. Om dit te kunnen vaststellen, wordt het product opgestuurd naar de fabrikant. Daar wordt de machine door specialisten onderzocht.

Garantie aanvragen

Een garantieaanvraag resulteert altijd in een werkend product, door een reparatie of een nieuw exemplaar.
U ontvangt het aankoopbedrag terug, als wij het product nieuw, compleet en in originele verpakking terug krijgen. Wanneer een product gebruikt is, is dit niet het geval.

Vul het formulier in om garantie aan te vragen