Wat zijn de verschillen tussen de Wagner project 115, W985, W867?

Wat zijn de verschillen tussen de Wagner project  115, W867, W985 ?

De Wagner project 115, W867 en W985 zijn populaire verfspuiten waar veelal kanten van ons tussen twijfelen. Hieronder kort de verschillen tussen de machines.

Allereerst dienen wij een verschil te maken in techniek, de W867 e en W985 e zijn zogeheten HVLP verfspuiten en de project pro 115 is een Airless machine.

Zonder in te gaan op de techniek wat betekent dat voor u?

HVLP:  staat voor minder nevel, eenvoudiger reinigen, eenvoudiger werken, minder grote projecten.

Airless: staat voor gladder spuitbeeld, grotere projecten, robuuster, breed toepasbaar, meer werk aan schoonmaken.

Verschillen tussen Wagner project 115 w985 w867

 

Laten wij nu naar de HVLP machines kijken,

 

De verschillen tussen de W867 en de W985 zijn:

De W867 e werkt met opzetstukken, een reservoir van ongeveer 1 liter tot 1,5 liter dat u vult met verf en dat direct aan de spuitmond is gekoppeld. U werkt dus zwaarder boven uw macht als u een plafond schildert en u dient regelmatig te vullen. Een voordeel is dat u hierdoor gemakkelijk van verf kunt wisselen en de machine veel breder inzetbaar is voor allerlei objecten en verfsoorten en dat u minder spuitnevel heeft. De W867 e is het breedst toepasbare model van Wagner !

De W985 e zuigt direct verf aan uit de emmer, u hoeft niet continue verf bij te vullen. U werkt sneller met de W985 e dan in vergelijking tot de W867 e daarentegen heeft u wel meer spuitnevel. Een voordeel van de W985 is dat u makkelijker boven uw macht werkt immers de machine zuigt direct verf uit de emmer en heeft een geïntegreerde verlenglans.  De W985 is daarentegen niet breed inzetbaar. Het is voornamelijk een latex verfspuit.

En nu naar de Airless verfspuit, 

De Wagner project 115 heeft een geïntegreerd verf reservoir van 9,5 liter. Net zoals de W985 is het met deze machine niet zwaar om boven de macht te werken, dit wordt nog vergemakkelijkt door de  slang van 7,5 meter. In vergelijking tot de andere verfspuiten geeft de Wagner project 115 een strakker gladder resultaat. Daarbij is de machine beter geschikt voor grotere projecten.  De project pro 115 is breed toepasbaar voor zowel latex als lak, beits etc.

Voor vragen neemt u gerust contact met ons op!